Referenties

De afgelopen jaren heb ik met verschillende bedrijven en instellingen gewerkt en dit is wat een aantal klanten over mij zegt.


Hubert J.M. Janssen, Klooster Euphrasia, Directeur

"Ik werk sinds 2010 met Esther samen. Ze is snel en accuraat en kan zich vastbijten als dat moet. In de omgang open en direct, zakelijk en spontaan. Communicatief sterk! Esther let op de kleintjes maar blijft realistisch, adviseert deskundig en begeleidt het hele proces van plan tot na de oplevering. Dat maakt goed onderhoud tegen een scherpe prijs verantwoord mogelijk."


Lex van Straaten, BVF Projectmanagement, adjunct-Directeur

"BVF Projectmanagement en de dienstverlening hierin is een fluctuerende markt, wat maakt dat je als bedrijf plotseling of op termijn behoefte kan hebben aan professionele invulling zonder daar direct personeel voor aan te willen nemen.
Omdat bij het inhuren kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan heeft BVF Projectmanagement daarvoor een aantal vaste personen geselecteerd, waarbij niet alleen kennis belangrijk is, maar ook of de persoon zich in kan stellen op de behoefte van onze klanten en de hoge kwaliteit wil leveren die bij ons de norm is. Een van deze geselecteerde is Esther Roos en zij heeft in die hoedanigheid al meerdere jaren naar volle tevredenheid op projectbasis werken voor ons uitgevoerd.
Met oog voor de wensen en belangen van onze opdrachtgever werkt ze gedreven aan het bereiken van het beste resultaat. Het grote voordeel hierbij is dat ze doelgericht werkt en duidelijk is in de aansturing van de benodigde bouwpartners.
Wij zullen deze relatie dan ook nog lange tijd doorzetten."


Jan de Ruijter, Sportcentrum Amstelpark, Algemeen Directeur

"Ik heb de samenwerking tijdens de realisatie van Spa Sport Hotel Zuiver met Esther Roos als zeer prettig ervaren.  Zij was echt de spil binnen het bouwteam en hield door haar makkelijke en duidelijke manier van communiceren de bouwteampartners moeiteloos bij elkaar.  Daarnaast stimuleerde zij met succes alle partijen de gemaakte afspraken na te komen om zo gezamenlijk het doel te bereiken. Het budget en de planning werden hierbij niet uit het oog verloren.   Het doorzettingsvermogen Esther Roos heeft ertoe geleid dat veel tegenslagen, waaronder een faillissement van een belangrijke bouwteampartner, zijn overwonnen en het doel bereikt is.   Ook na de realisatiefase hebben wij naar volle tevredenheid nog enige tijd gebruik gemaakt van Esther Roos als interim facility manager."


ing.P.I. Adema, BVF Projectmanagement b.v., sr. Projectmanager

"In de periode 2005-2009 hebben wij de herontwikkeling van Sportcentrum Amstelpark begeleid. Hierbij is het sportcomplex voorzien van een wellness, een nieuwe fitness en een hotelfaciliteit met 31 kamers (SPA-SPORT-HOTEL ZUIVER).

Vanaf de start van de realisatie (eind 2007) tot aan de opleveringen in (medio 2009) is Esther Roos toegevoegd aan ons projectteam als projectmanager.  Esther Roos heeft zich in deze periode voornamelijk bezig gehouden met het begeleiden en coördineren van adviseurs, aannemer, installateurs (nevenaannemers), interieurbouwers, gemeente en nutsbedrijven.
Vanwege de korte tijd tussen uitwerking en uitvoering was er veel aandacht nodig voor het bespreken en oplossen van knelpunten, waarbij steeds de uitgangspunten bewaakt moesten worden. Hierbij was er continue een druk vanuit het budget en de planning. Het faillissement van één van de installateurs maakte het geheel nog complexer.
Esther heeft door snelle en accurate communicatie in dit vaak hectische speelveld veel misverstanden kunnen voorkomen. Zij is een serieuze en betrouwbare gesprekpartner voor alle partijen gebleken en maakte hierbij juiste inschattingen van de verhoudingen tussen de partijen en haar eigen rol daarin.
Ik wist wat ik aan Esther had en kon ik erop rekenen dat als zij aangaf dat iets geregeld was dat het dan ook geregeld was. 

 Al met al heeft Esther een positieve bijdrage geleverd aan het project, en zou ik haar voor een vergelijkbaar project zo opnieuw inhuren."


Henk Beentjes, Akerbouw, Algemeen Directeur

"Esther, wij zijn ontzettend blij dat je structuur hebt weten te brengen in de administratie van de vele kleine klussen die wij voor verschillende woningbouwverenigingen uitvoerden.  Hier profiteren wij vandaag de dag nog steeds van.

Daarnaast hebben wij door jouw technische kennis en commerciële inslag veel projecten winstgevend af kunnen sluiten.
Als ik woorden moet zoeken die bij jou passen denk ik aan: no-nonsense,  doortastend, zakelijk, communicatief sterk, oplossings- en doelgericht."